Nettikirpputoreja etäshoppailuun

Nettishoppailussa on se hyvä puoli, että sitä voi tehdä kotisohvalta käsin. Samasta syystä se voi kuitenkin olla vähän liiankin helppoa. Järjettömien vaatekasojen tilaaminen kotiovelle ja lähes kaikkien palauttaminen, sekä tietysti turhien vaatteiden tilaaminen ylipäätään, kuormittavat ympäristöä.

Uusien vaatteiden shoppailun sijaan, me suosittelemmekin käytettyjen vaatteiden shoppailua sekä tietysti vain tarpeeseen ostamista. Kannattaa myös tutustua vaatteiden materiaaleihin hyvin ja ostaa vain laadukasta. Trendin toimitus listasi parhaat nettikirppikset ja kirppisryhmät. Koko listaukseen pääset sivun alareunasta, mutta me poimimme tähän viisi meidänkin säännöllisessä käytössä olevaa:

Designer Corner

Facebookin luksusmerkkien second hand -kirppis. Ryhmään pyrkijöiden profiilit tarkastetaan huolellisesti huijauksien estämiseksi.

Emmy 

Emmy muistuttaa tavallista nettikauppaa, sillä myyjät eivät itse postaile tuotteita sivulle, vaan se tehdään Emmyn toimesta. Kuvat ovat selkeitä, ja voit filtteröidä tuotteita esim. merkin, värin, hinnan tai koon mukaan.

Rekki 

Edellisen tapaan Rekkiäkään ei tavallisesta nettikaupasta erottaisi. Vaatteet ovat laadukkaita, sillä myyntiin otettavat tuotteet valikoidaan tarkkaan.

Vähänkäytetty.fi 

Myös Vähänkäytetty.fi:ssä vaatteita voi filtteröidä eri kriteerien mukaan. Ostaminen on turvallista, sillä sivusto huolehtii postittamisesta ja rahoista.

Zadaa 

Zadaa toimii ainoastaan sovelluksen kautta. Vaikka ostot tehdäänkin suoraan myyjältä, postitus on tehty todella helpoksi ja Zadaa huolehtii maksujen perille menemisestä.

Koko listaus löytyy täältä: https://www.lily.fi/artikkelit/parhaat-second-hand-verkkokaupat-ja-kirppisryhmat

Kuva: Unsplash

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google

Tilaa uutiskirjeemme!