Syksyn 2020 trendit

“Luonnonmateriaalit nyt ovat suositumpia kuin koskaan.”, kerrotaan Aamupostin artikkelissa. Nahkaa näkyy todella paljon, mutta runsaasti käytetään myös angoraa, kashmiria, merinovillaa sekä tietenkin puuvillaa. Kuluttajat haluavat hengittäviä vaatteita. Luonnonmateriaalien suosioon vaikuttaa myös kuluttajien halu tehdä parempia valintoja. Ennen tärkeintä oli hinta, nyt panostetaan pitkäikäisyyteen. Tärkeintä ei ole määrä vaan laatu.

Niin kuin yleisestikin syksyllä, värit tummuvat ja yksinkertaistuvat kesän kukkamekkojen jälkeen. Tämän syksyn trendiväri on metsänvihreä, ja sen lisäksi nähdään ruskeaa, sinistä, oranssia ja terrakottaa. Värien käytössä ollaan tultu rohkeammiksi, ja värejä ja kuoseja nähdään paljon myös perinteisesti tummissa housuissa ja hameissa.

Vaikka säiden kylmetessä yleensä siirrytään suosimaan housuja, tänä syksynä nähdään paljon myös säärimittaisia syysmekkoja yhdistettyinä legginseihin, saappaisiin ja takkeihin. Viileämpiäkin takkeja, kuten farkku- tai nahkatakkeja, voi käyttää pidemmälle syksyyn, kun yhdistää ne lämpimään neuleeseen. Kenkävalikoimassa nähdään perinteisten nilkkureiden ja saappaiden lisäksi paljon maihareita.

Lue lisää syksyn trendeistä: https://www.aamuposti.fi/paikalliset/2893639

 

Kuva: Unsplash

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google

Tilaa uutiskirjeemme!