Vuoden 2021 sisustustrendit

Vaikka erilaiset trendit sotivat useita vastuullisuusajatuksia vastaan perustuessaan pääasiassa kertakäyttökulutukselle pitkäikäisyyden sijaan, Ilta-Sanomien julkaisemat vuoden 2021 sisustustrendit yllättivät meidät positiivisesti! Tässä trendit listattuna ja hieman luonnonmateriaaleilla höystettynä.

1. Väreinä keskiharmaa ja vahva auringonkeltainen
Harmaan ohella myös muut maanläheiset sävyt ovat suosiossa, mikä sopii hyvin luonnonmateriaaleja suosivalle sisustajalle. Tehosteväriksi keltaista saa hyvin luonnollisillakin vaihtoehdoilla, esimerkiksi auringonkukilla tai sitruunapuulla.

2. Pyöreät linjat ja kaarevuus
Kulmikkuus vaihtuu pesämäiseen ja kodikkaaseen tunnelmaan. Pehmeiksi materiaaleiksi sopivat hyvin esimerkiksi villasta tai turkiksesta tehdyt viltit.

3. Rottinki
Rottinki sekä myös puu, pellava ja juutti nousevat suureen suosioon. Näillä luonnonmateriaaleilla sisustat siis sekä vastuullisesti että ainakin tänä vuonna myös trendikkäästi.

4. Persoonalliset aarteet
Persoonalliset esineet, kuten jalkalamput ja ryijyt, ovat kysyttyjä. Tässä trendissä parasta on se, että persoonallisimmat tavarat eivät varmasti löydy kauppojen hyllyiltä, vaan kirpputoreilta sekä mummon ullakolta.

5. Viherkasvit
Viherkasvien suosio ei ole laantumassa edelleenkään. Vastuullisen sisustuselementin lisäksi ne toimivat hyvin myös ilmanpuhdistajina, eli ovat ilo silmien lisäksi myös keuhkoillesi.

 

Lue koko artikkeli täältä: https://www.is.fi/asuminen/art-2000007747094.html

 

Kuva: Unsplash

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google

Tilaa uutiskirjeemme!